Genel

En İyi 10 WordPress İletişim Eklentisi

[ad_1]

Hosting Fiyatları

WordPress, eklentileri aracılığıyla web sitenize yeni özellikler eklemenize olanak tanır. Bu eklentilerden en önemlilerinden biri ise iletişim formu eklentileridir. WordPress’te aralarından seçim yapabileceğiniz binlerce iletişim formu eklentisi vardır. Bu sayede web sitelerinde ilk formlarını oluşturan kullanıcılar göz önünde bulundurabilecekleri birçok seçeneğe sahip olur.

WordPress İletişim Formu Eklentileri İşletmenize Nasıl Yardımcı Olur?

Birçok tüketici için, bir işletmeyle doğrudan iletişim kurma yöntemi, satın alma şansını artırır. Buna telefon numaraları, fiziksel bir adres, e-posta, canlı sohbet hizmetleri ve iletişim formları dahildir.

İletişim konusunda ne kadar esnek olursanız, belirli tüketici türleri için bunu o kadar kolay hale getirirsiniz.

Örneğin, bazı kişilerin “müşteri hizmetleri” numarasını aramak yerine canlı sohbet kullanma olasılığı daha düşüktür. Birçok insan bir iletişim formu kullanmanın basitliğini tercih eder.

Buna inanmak belki zor gelebilir, ama konu bir markayla iletişime geçmek olduğunda herkes aynı yöntemleri kullanmak istemez. 

Freelance çalışanlar bile bir portföy web sitesindeki çeşitli iletişim yöntemlerinden yararlanabilir.

Peki, WordPress için en iyi iletişim formu eklentileri nelerdir? 

En İyi 10 WordPress İletişim Eklentisi

Aşağıda en iyi 10 WordPress iletişim eklentisini bulabilirsinz:

1. Caldera Forms

Caldera Forms

Caldera Forms, çeşitli farklı düzenler oluşturmak için bir sürükle-bırak arayüzü kullanan zengin özelliklere sahip bir eklentidir. Tasarım doğası gereği duyarlı olduğundan, mobil cihazlarla uyumludur.

E-posta doğrulaması, çeviriler ve dijital indirme, uygulamanın ücretsiz sürümde size sunduğu özelliklerden sadece birkaçıdır.

Caldera Forms’un profesyonel sürümü, çeşitli harici sistemlere bağlanmanıza olanak tanır. Örneğin PayPal, Stripe ve MailChimp gibi sistemlere bağlayabilirsiniz. İstatistiklere ve analitik verilere erişirken bir formu bir PDF dosyasına da dönüştürebilirsiniz.

Ek özelliklere ihtiyacınız varsa; e-posta şablonları, mesaj düzenleri ve form girişi sınırlama gibi eklentiler yükleyebilirsiniz. 

2. Contact Form 7

Contact Form 7

WordPress için en popüler iletişim eklentilerinden biri olan Contact Form 7, dünya çapında beş milyondan fazla aktif kuruluma sahiptir. Çok yönlülüğü ve işlevselliği, onu neredeyse her amaç için harika bir araç haline getirir.

Listemizdekilerin bazıları gibi sezgisel, kullanımı kolay bir arayüze sahip olmamasına rağmen, öğrenmesi zor bir eklenti değildir. Kullanıcıların kolayca yönetebileceği bir form sunmak için mesajları özelleştirebilir ve yerleşik kısa kodları kullanabilirsiniz.

3. Jetpack

Jetpack

Jetpack, temel bir iletişim formu da dahil olmak üzere ücretsiz modüllerle dolu başka bir popüler eklentidir. Jetpack ile gelen formların kurulumu zor değildir, ancak listemizdeki diğer araçlardan bazıları tarafından sağlanan bazı özelliklerden yoksundur.

Jetpack’i kullanmanın belki de en büyük dezavantajı, kullanmadan önce WordPress.com’da bir hesap açmanız gerekmesidir. Ancak bu hesap ücretsizdir.

WordPress.com hesabıyla Jetpack’i kurup etkinleştirdikten sonra eklenti, WordPress düzenleyicinize yeni bir özellik ekler. “Add Contact Form – İletişim Formu Ekle” butonuna tıklamanız yeterlidir. Butona tıkladıktan sonra yeni bir açılır pencere belirir ve formu beğeninize göre özelleştirebilirsiniz.

Bazıları bu seçeneği beğenmeyebilir, çünkü çok fazla kişiselleştirme yapamayabilirsiniz. Ancak, kullanımı tamamen ücretsizdir.

4. Visual Form Builder

Visual Form Builder

Özelleştirilebilir seçenekleri seviyorsanız, Visual Form Builder dikkate alınması gereken bir WordPress iletişim eklentisidir. Bu eklenti aracılığıyla ihtiyaçlarınız için mükemmel düzeni oluşturmak için sürükle-bırak arayüzünü kullanabilirsiniz.

Oluşturabileceğiniz formlar; onay kutuları, butonlar, dosya yükleme alanları ve özelleştirilebilir HTML gibi öğeleri içerir. Çeşitli elektronik tablolarda kullanmak veya diğer eklentilere aktarmak için kullanıcıları toplu olarak bir CSV dosyasına aktarabilirsiniz.

Visual Form Builder ayrıca bir metin CAPTCHA arabirimi dahil olmak üzere istenmeyen e-posta korumasını da destekler. Bu, spam e-posta’ları önlemenize yardımcı olur.

Formlar tamamlandıktan sonra, belirli bir WordPress sayfasına veya istediğiniz herhangi bir URL’ye yönlendirme yapabilirsiniz. Bu sayede, kullanıcılara göstermek istediğiniz bir açılış sayfanız varsa, sayfaya iletişim formunuzu kolayca bağlayabilirsiniz.

5. eForm

eForm

Zengin özelliklere sahip bir premium eklenti olan eForm‘un ihtiyaçlarınıza bağlı olarak sunabileceği çok fazla özellik vardır. Örneğin, herhangi bir sayfada, bir Gutenberg bloğunda veya birincil web sitenizin düzeninden bağımsız bir sayfa olarak bir kısa kod kullanarak formu kolayca gösterebilirsiniz.

eForm eklentisi, MailChimp ve AWeber gibi en popüler e-posta pazarlama sistemleriyle entegre olur. Bu, yapabileceklerinizi büyük ölçüde genişletir ve yönetimi kolaylaştırır. Ayrıca reCAPTCHA kullanımı yoluyla istenmeyen e-posta’ları azaltabilirsiniz.

En büyük dezavantajı, eklentinin ücretsiz bir sürümü olmamasıdır. Direk eklentiyi satın almanız gerekir. Ancak WordPress için en iyi form sistemleri arasında yer alır.

6. Form Maker by 10Web

Form Maker by 10Web

Form Maker by 10Web, hepsi bir arada bir form oluşturucu için başka bir mükemmel seçenektir. Grafik odaklı düzeni, kullanıcıların canlı bir önizleme sağlarken formlara eklemek için doğru öğeleri bulmasına yardımcı olur.

Bu, sürükle-bırak geliştirmeyi kullanmanın kolaylığını kullanan başka bir eklentidir. İletişim formunuza yetenek katmak için 15 özelleştirilebilir tema ile birlikte gelir.

Ayrıca kodlama konusunda bilgiliysebiz, özel bir CSS düzenleyicisine de erişebilirsiniz.

Eklentiden en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, ücretli bir eklenti paketi uzantısına ihtiyacınız olacaktır.

Premium sürüm, Google Haritalar entegrasyonu, bir dosya yükleme alanı ve Stripe ve PayPal ödeme yöntemleri ile birlikte gelir.

7. Forminator

Forminator

Forminator, WordPress için en iyi iletişim formu oluşturma araçlarından biridir. Form oluşturma süreci, herkesin yapabileceği kadar basittir ve deneyimli geliştiricilerin aradığı gerekli özelleştirme seçeneklerini de sağlar.

Bu zengin özellikli eklenti, web sitenizin her türlü formu oluşturabilmesini sağlayacaktır.

Forminator’ın en büyük avantajlarından biri, mevcut çok sayıda entegrasyon seçeneğidir. Bu entegrasyonlarda bazıları; 1000’den fazla uygulama entegrasyonuna erişmenizi sağlar. Bu uygulamalardan bazıları; Slack, PayPal, Stripe, Google Sheets, MailChimp, Trello ve Zapier’dir.

Entegrasyon seçenekleri listesinden de anlayabileceğiniz gibi, bu iletişim formu ile bir form oluşturmaktan daha fazlasını yapabilirsiniz. Kısa anketler oluşturabilir, ödemeleri kabul edebilir (PayPal veya Stripe aracılığıyla) ve hatta formlarınızda hesaplamalar da yapabilirsiniz. 

8. Formidable Forms Builder

Formidable Forms Builder

Formidable Forms Builder, çeşitli kullanımlar için olağanüstü bir WordPress elentisidir. Bu listedeki diğer seçenekler gibi bir iletişim formunun ötesine geçer ve bir sürükle-bırak arayüzü ile birlikte gelir. İletişim eklentisi tamamen mobil odaklıdır ve özellikle hız ve performansa odaklanmış olarak tasarlanmıştır.

Bu form oluşturucu, kişiselleştirme için HTML blokları ve gizli alanlar dahil olmak üzere iletişim formları için çeşitli alanlarla birlikte gelir. Örneğin, Akismet üzerinden CAPTCHA arayüzleri hakkında endişelenmeden istenmeyen e-posta önleme özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Eklentiyi profesyonel sürüme yükseltirseniz, çeşitli e-posta pazarlama entegrasyonlarına ve SalesForce ve HubSpot gibi satış hunisi araçlarına erişebilirsiniz.

Kullanıcı deneyimini biraz daha ileri götürmek isterseniz, sistem ayrıca çeşitli hesap makinesi seçenekleriyle birlikte gelir. İletişim formuna ek olarak çevrimiçi teklifler, ödeme hesaplayıcıları ve daha fazlasını ekleyebilirsiniz.

9. HubSpot Contact Form Plugin

HubSpot Contact Form Plugin

Pazarlama ve satış sistemleri için popüler olan HubSpot, bir form eklentisine de sahiptir. Diğer WordPress iletişim formu eklentilerinin aksine, Hubspot’u zaten kullanıyorsanız harika bir seçenektir.

Yalnızca iletişim formları oluşturmak için kolay bir sistem sağlamakla kalmaz, aynı zamanda reklam yönetimi, canlı sohbet ve sohbet botları gibi özellikleri de içerir. 

HubSpot, yalnızca bir form oluşturucudan çok bir satış pazarlama sistemidir. Bu nedenle, premium özellikleri oldukça abartılıdır ve bu listedeki diğer eklentilerden daha pahalıdır. Bununla birlikte, bir iletişim formunun ötesine geçmeniz gerekiyorsa faydalı olabilir.

10. WPForms

WPForms

WPForms, bir milyondan fazla aktif yükleme ve çok yüksek bir onay derecesi ile bir iletişim formuna ihtiyacınız olduğunda daha yakından bakmaya değer bir eklentidir.

Sürükle-bırak geliştirme ekranına erişiminiz olmasının yanı sıra, değişikliklerinizi canlı önizlemede de görebilirsiniz. Bu, kullanıcıların web sitenizde tam olarak görmelerini istediğiniz şeyi oluşturmanıza olanak tanır.

Diğer çoğu sistem gibi, WPForms da araçla yapabileceklerinizi genişletmek için profesyonel bir sürüme sahiptir. Bu özelliklerin çoğu, e-posta ve ödeme sistemleriyle entegrasyon içerir.

Çok sayfalı formlar, dosya yükleme, istenmeyen e-posta koruması ve anlık bildirimler, bu eklentide bulabileceğiniz şeylerden sadece birkaçıdır.

Ayrıca, özelleştirmesi hızlı ve kolay olan form şablonlarına da erişebilirsiniz. Sonuç olarak, WPForms, WordPress’teki en iyi iletişim formlarından bazılarını oluşturmanıza olanak tanır.

Özetle diyebiliriz ki, müşterilerle veya potansiyel müşterilerle ilgileniyorsanız, bir iletişim formu kullanmanız neredeyse zorunludur. Bu, sadece daha profesyonel görünmenize olanak tanımakla kalmaz, aynı zamanda insanlara sizinle iletişim kurmaları için tercih edilen bir yöntem de sunar. Neyse ki, WordPress’in devasa eklenti kitaplığı sayesinde harika iletişim formları bulabilirsiniz. 

İlgili İçerik: En İyi 5 WordPress Yorum Eklentisi

İlgili İçerik: En İyi 5 WordPress Sosyal Medya Paylaşım Eklentisi

İlgili İçerik: En Kullanışlı 10 WordPress Popup Eklentisi

İlgili İçerik: En İyi 10 Çoklu Dil WordPress Eklentisi

İlgili İçerik: WordPress’in En iyi 7 SEO Eklentileri

İlgili İçerik: En İyi 5 WordPress Page Builder Sayfa Yapma Eklentisi

İlgili İçerik: Pagespeed Performansı İçin Kullanabileceğiniz 7 WordPress Hız Eklentileri


Post Views:
4

Domain Sorgulama
[ad_2]
Kaynak

jigolo ajansı
jigolo ajansı
jigolo ajansı
jigolo ajansı
jigolo ajansı
jigolo ajansı
jigolo ajansı
papaz büyüsü
bağlama büyüsü
bağlama büyüsü
bağlama büyüsü
papaz büyüsü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

deneme bonusu veren siteler deneme bonusu deneme bonusu deneme bonusu veren siteler angelbets.com deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler bursa escort bursa escort avcılar escort maltepe escort ataşehir escort pendik escort kartal escort ataşehir escort kurtköy escort escort bursa escort ankara görükle escort bursa escort bursa eskort ankara escort şişli escort istanbul escort bakırköy escort mecidiyeky escort işli escort

Kapalı