Genel

En İyi 5 WordPress Page Builder Sayfa Yapma Eklentisi

[ad_1]

Hosting Fiyatları

Programlama bilginiz olmadan web sitesi oluşturmak ister misiniz? Cevabınız evetse, WordPress sizin için harika bir seçenek olabilir. Bu yüzden bu yazımızda, herhangi bir web sayfasını birkaç tıkla tasarlayabileceğiniz en iyi ücretsiz WordPress Page Builder sayfa eklentilerini listeledik.

Biliyoruz, sıfırdan başladığınızda harika web siteleri oluşturmak kolay değildir. Sitenizin nişi ne olursa olsun, en iyilerle rekabet edebilmek için en kaliteli web sitesine ihtiyacınız olacaktır. Bu noktada gerekli tüm öğeleri birleştirmek için kodlama bilgisinden yararlanabilir veya WordPress sitenizi düzenlemek için bir WordPress sayfa oluşturucu kullanabilirsiniz.

Peki WordPress Page Builder sayfa eklentisi nedir?

Bir WordPress Page Builder sayfa eklentisi, belirli bir stile sahip web sayfaları oluşturmak için ihtiyacınız olan tüm araçları sağlar ve kimliğinizi hızla yansıtan bir site oluşturmanıza olanak tanır.

Bir sayfa oluşturucu, web sitenizdeki her şeyi kontrol etme gücünü sizin elinize veren bir yönetici arayüzü ile gelir. Varsayılan sayfa düzenleyiciyi kullanmanın aksine sayfa oluşturucular, içerikleri sayfalarınıza sürükleyip bırakmanıza ve web sitenizdeki öğeleri hızlı ve kolay bir şekilde yapılandırmanıza olanak tanır. Hatta bazı sayfa oluşturucular önceden hazırlanmış sayfalarla birlikte gelir ve yalnızca içeriği içe aktarmanız ve birkaç değişiklik yapmanız yeterlidir.

En İyi 5 WordPress Page Builder Sayfa Yapma Eklentisi

Aşağıda en iyi 5 WordPress Page Builder sayfa eklentilerini bulabilirsiniz:

1. Elementor Page Builder

Elementor Page Builder

5 milyondan fazla aktif kuruluma sahip olan Elementor, en popüler ücretsiz WordPress sayfa oluşturucularından biridir. 100’den fazla önceden oluşturulmuş şablonla kolayca WordPress sayfaları oluşturmanıza izin verir. Ana sayfalar ve diğer sayfalar için beğendiğiniz şablonu seçtikten sonra, sayfayı düzenleyebilir ve istediğiniz öğeleri sürükle-bırak yöntemiyle özelleştirebilirsiniz. 

Elementor, ayrıca mobil uyumludur. Bu sayede sadece web siteniz mobil olarak duyarlı hale gelmekle kalmaz, aynı zamanda bir mobil cihazda da düzenleme yapmanıza olanak tanır. Bu sayfa oluşturucu sitenizi oluştururken, sitede yaptığınız her şeyi yeniden yapmanıza veya geri almanıza olanak tanır. Ayrıca, sayfa oluşturucu sitede gerçekleştirdiğiniz tüm eylemlerin geçmişini ve üzerine yazılmış versiyonlarını kaydeder. Siteyi düzenlemeniz gerektiğinde, bakım moduna geçebilirsiniz

Diğer özellikler arasında resim ve video kaydırıcılar ve global widget’lar bulunur. Bu sayede hikayelerinizi anlatmak için resim ve video kaydırıcılarını kullanabilirsiniz. 

Özel yazı tiplerine sahip olmanın yanı sıra Elementor, sayfalarınızı ve içeriğinizi dikkat çekici hale getirmek için hareketli başlıklarla birlikte gelir. Oluşturucu WooCommerce’i kolaylaştırdığından, kolaylıkla bir çevrimiçi mağaza kurabilirsiniz.

2. Spectra

Spectra

Spectra, 6 milyondan fazla indirmeye ve 380.000’den fazla mutlu kullanıcıya sahiptir. Sayfa oluşturucu, temiz kod kullanılarak ve hız göz önünde bulundurularak oluşturulmuştur. Kusursuz bir performans sergileyen sayfa oluşturucu, herhangi bir beceri düzeyine sahip herkesin harika web siteleri oluşturmasına yardımcı olacak bir dizi sezgisel araç sunar.

Spectra sayfa oluşturucu, Gutenberg ile güzel web siteleri oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeyi içerir. Buna 30’dan fazla benzersiz blok, 75’ten fazla hazır şablon ve sayfa oluşturmayı hızlandırmaya yardımcı olacak bir dizi blok stili ön ayarı dahildir.

Spectra ayrıca, bir stili kopyalamanıza ve bir web sitesinde herhangi bir yerde yeniden kullanmanıza olanak tanıyan yenilikçi bir kopyala-yapıştır stil aracı sunar. Bu sayede bir stil oluşturmak, kopyalamak ve diğer web sitelerinde kullanmak için kopyala-yapıştır aracını kullanabilirsiniz.

75’ten fazla hazır şablon, Astra WordPress temasında gördüğünüz yüksek tasarım kalitesini yansıtır. Her biri, bir dizi farklı endüstrinin ihtiyaçlarını karşılamak için profesyonel tasarımcılar tarafından yaratılmıştır. 

Spectra, bir web sitesi oluşturmaya yardımcı olacak bir dizi güçlü blok içerir. Form Styler bloğu, Contact Form 7 ve Gravity Form ile oluşturulan herhangi bir formu web tasarımınıza veya markanıza uyacak şekilde özelleştirmenizi sağlar.

Spectra tamamen mobil duyarlıdır ve herhangi bir ekran boyutunda mükemmel şekilde çalışır. Ayrıca mevcut tüm şemalarla uyumludur, hatta Google’ın zengin snippet’lerinde görünme şansınızı artırmak için yerleşik şema bloklarına sahiptir. 

Spectra, kapsamlı bir bilgi tabanı, mükemmel dökümanlar ve çok ilgili bir destek ekibi ile birlikte gelir. Ücretsiz bir ürün olmasına rağmen premium araçlarla ilgilenen aynı ekip tarafından desteklenir.

3. Visual Composer Website Builder

Visual Composer Website Builder

Visual Composer, web sitenizi oluştururken size büyük özgürlük sağlayan ücretsiz bir web sitesi oluşturucudur. Kullanımı kolay arayüzü ve akıcı sürükle-bırak düzenleyicisi React tarafından tasarlanmıştır. Visual Composer, tasarım gücünüz üzerinde herhangi bir sınırlama olmaksızın yeni sayfalar tasarlamanıza ve mevcut sayfaları özelleştirmenize olanak tanır.

Beaver Builder gibi, Visual Composer da size bir front-end düzenleyici sunar. Bu, canlı ve satır içi düzenlemeyi kolaylaştırır, böylece yaptığınız değişiklikleri anında görüntüleyebilirsiniz. Sizin için doğru olanı bulana kadar tasarımlarla oynayabilirsiniz. Visual Composer, renkleri ve yazı tiplerini kolayca özelleştirmenize ve diğer görünüm seçeneklerini kullanmanıza olanak tanır.

Bu eklenti, kullanım kolaylığı ile sizi bir web geliştiricisi ile çalışma zorunluluğundan kurtarır. Muhteşem bir web sitesi oluşturmak için sıfır kodlama becerisine ihtiyacınız vardır. Tek yapmanız gereken önceden tasarlanmış bir sayfa seçmek ve onu özelleştirmek. SiteOrigin ve Elementor’un Sayfa Oluşturucusu gibi birçok sayfa şablonuyla birlikte gelir. 500’den fazla eklenti, blok ve öğeye sahiptir ve eklenti ekibi haftalık olarak yeni kütüphane içeriği ekler.

Eklentinin hub’ı, sitenize daha fazla işlevsellik kazandıran şablonlar dışında çeşitli içeriklere de sahiptir. İçerik öğeleri arasında videolar, slayt gösterileri, sekmeler, referanslar, menüler, butonlar ve çok daha fazlası bulunur. Birlikte gelen görünüm öğeleri tamamen özelleştirilebilirdir. Visual Composer hub’ında, eklentiye çeşitli işlevler ekleyen uzantılar olan eklentiler bulunur. Ayrıca kişisel ve ticari projelerinizde kullanabileceğiniz grafikler, hazır görüntüler ve GIF’ler içerir.

Visual Composer, Visual Composer Insights’ı kullanarak daha iyi web siteleri oluşturmanıza olanak tanır. Bu, sayfalarınızın içeriğini analiz eden kullanıcı dostu bir SEO aracıdır. Sağladığı bilgiler sitenizin performansını, kalitesini ve SEO’sunu iyileştirmenize yarar.

Visual Composer ile birlikte gelen açılır pencere oluşturucu, sınırsız açılır pencere oluşturmanıza ve kaydetmenize olanak tanır. Sürükle-bırak düzenleyicisi ve eklentinin merkezindeki tüm seçenekleri, entegrasyonları ve öğeleri kullanarak pazarlama amacıyla açılır pencereler oluşturabilirsiniz.

Visual Composer, kitaplığındaki uyumluluk öğeleri nedeniyle diğer popüler eklentilerle uyumludur. Sayfa oluşturucunun front-end düzenleyicisini kullanarak hepsini yönetebilirsiniz. Ayrıca tamamen duyarlıdır ve mobil uyumlu web siteleri oluşturmanıza olanak tanır.

4. Page Builder by SiteOrigin

Page Builder by SiteOrigin

Elementor gibi, Page Builder by SiteOrigin da sütun tabanlı bir içerik oluşturucudur. Oluşturucu, web sitenizde kullanmanız gerekebilecek tüm widget’ları sunar ve diğer eklentilerle harika bir şekilde çalışır. Bu WordPress’teki en popüler sayfa oluşturuculardan biri olmasının nedenidir.

SiteOrigin geliştiricileri, deneyiminizi daha da ödüllendirici hale getiren çok sayıda temadan da yararlanır. Bu sayfa oluşturucu, aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç hazır sütun ve satır düzenine sahiptir. Bununla birlikte, sayfanızda kullanmak istediğiniz satır ve sütunların sayısını ve boyutunu seçme özgürlüğü verir.

Widget ve satır stilleriyle, arka plan renkleri ve sütun aralıklarındaki çeşitlilik ile sayfalarınızı benzersiz ve güzel hale getirebilirsiniz. Page Builder by SiteOrigin, muhteşem sayfalarınızın daha fazla özelleştirilmesi için özel CSS kullanımı içerir. Sayfa oluşturucu, tüm niş siteler için geçerli olan çok çeşitli widget’lara sahip bir widget seti ile birlikte gelir. Bu widget’lar Google Haritalar, sosyal medya ve diğer butonları içerir.

Bu eklenti, ortalama 4.8 yıldızla en popüler ve en kaliteli ücretsiz sayfa oluşturuculardan biridir. Page Builder by SiteOrigin 1 milyonun üzerinde aktif kuruluma sahiptir ve bu sayı hızla artmaktadır. 

5. Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder, en popüler sürükle-bırak WordPress sayfa oluşturucularından biridir. SiteOrigin’in sayfa oluşturucusundan farklı olarak, bu oluşturucu bir front-end düzenleyici sunar. Bu düzenleyici, kullanıcıya basit bir düzenleme deneyimi sunar, böylece kodlama konusunda acemi olsanız bile web sitenizi hızlı bir şekilde oluşturup markalaştırabilirsiniz. Sürükle-bırak arayüzü, oluşturucuyu kurduktan sonra kolayca etkinleştirilirsiniz.

SiteOrigin ve Elementor gibi Beaver Builder da sütun tabanlı bir sayfa düzenleyici kullanır, tam genişlikte veya sütun düzenleri arasında seçim yapabilirsiniz. Bu özellikler, içeriğinizi çeşitlilikle görüntülemenizi sağlar.

Bu oluşturucu; renk, video ve fotoğraf arka planları desteği ile en sezgisel ve güzel arka planları kullanmanıza olanak tanır.

Beaver Builder, tüm favori üçüncü taraf eklentilerinizi muhteşem bir şekilde barındırır. Bu eklentiler; seçtiğiniz temaları, kısa kod eklentilerini, widget eklentilerini vb. içerir.

Beaver Builder, sitenizin güzelliğinden ödün vermeden her boyuttaki cihaza tam yanıt verir. Oluşturucu sadece ihtiyacınız olan belirli sayfa için gerekli içeriği yüklediğinden, sonuçta ortaya çıkan siteler her zaman hızlı yüklenir.

Beaver Builder ile birlikte gelen diğer temel özellikler arasında metin, video, fotoğraf, HTML, ses ve kenar çubuğu dahil olmak üzere çeşitli içerik modüllerinin kullanımını kolaylaştırma özelliği bulunur.

Bu sayfa oluşturucunun dezavantajı, inanılmaz derecede az sayıda widget’tır. Ancak bu eksikliği tamamlamak için üçüncü taraf eklentiler ekleyebilir veya WordPress widget’larını kullanabilirsiniz. Ek olarak, SiteOrigin ve Elementor’un aksine, Beaver Builder’da sayfa şablonu yoktur. Bu eksiklik, sayfalarınızı sıfırdan oluşturmanız gerektiği anlamına gelir. Bununla birlikte, front-end düzenleyicisinin yanı sıra sürükle-bırak arayüzü ile bu zor değildir.

Şablon eksikliğini gidermek için Beaver Builder’da sayfa düzenleri oluşturmak inanılmaz derecede kolaydır. 

Özetle diyebiliriz ki, bu listedeki tüm WordPress sayfa oluşturucular harika eklentilerdir. Çok az çabayla harika bir web sitesi oluşturmanıza izin verir. Bununla birlikte, aralarındaki farklar seçiminizi daha kolay hale getirir.

İlgili İçerik: En İyi 5 WordPress Yorum Eklentisi

İlgili İçerik: En İyi 5 WordPress Sosyal Medya Paylaşım Eklentisi

İlgili İçerik: En Kullanışlı 10 WordPress Popup Eklentisi

İlgili İçerik: En İyi 10 Çoklu Dil WordPress Eklentisi

İlgili İçerik: WordPress’in En iyi 7 SEO Eklentileri

İlgili İçerik: En İyi 10 WordPress İletişim Eklentisi


Post Views:
18

Domain Sorgulama
[ad_2]
Kaynak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

betrupi betrupi giri deneme bonusu deneme bonusu deneme bonusu veren siteler angelbets.com deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler şişli escort Ankara escort bursa escort bursa escort tuzla escort avcılar escort ataşehir escort pendik escort anadolu yakası escort ümraniye escort escort bursa escort ankara bursa escort izmit escort bursa escort ankara escort şişli escort istanbul escort bakırköy escort mecidiyeky escort işli escort toopla.com oclamor.com meyvidal.com istanbulviva.com ilogak.com hamkarfa.com blackmoth.org lithree.com vidsgal.com nattsumi.com şişli escort

Kapalı