Genel

Google’da Türkiye’nin En İyi SEO Uzmanları

[ad_1]

Web sitelerini optimize eden (en iyi hâle getiren) kişilere SEO Uzmanı veya SEO Danışmanı denir. Optimize edilmiş sitelerin, Google gibi arama motorlarında diğer sitelere (rakiplere) nazaran öne geçme ihtimali ve siteye giren ziyaretçi sayısı (trafik) oldukça artar.

SEO Uzmanları Google gibi arama motorlarının kurallarına (yönergelerine) uygun olarak işlem yaparlar. Eğer girişte bu konuya dair herhangi bir bilginiz yoksa sizi SEO nedir yazma davet ediyorum.

E-ticaret sitelerinden tutunda tüm sitelerin büyük oranda ziyaretçi kaynağının Google olduğunu bilen SEO uzmanları Google Yönergelerine çalışarak uzmanlaşmayı tercih ederler. İşte tam da bu nedenle birçok arama motoru danışmanının kendisine “Google SEO Uzmanı” demesinin nedeni budur.

SEO uzmanları sıralamasına geçmeden önce şuraya küçük bir bilgi iliştirmek istiyorum: SEO hizmeti almak için fiziksel bir ortamın var olmasına gerek yok.

  • Yaptıracağınız optimizasyon işlemi internet üzerinden olacağı için tek tek 81 ilde PHP, profesyonel, kurumsal veya freelance SEO uzmanı yazarak aramanıza gerek yok. SEO uzmanları internet üzerinden çalıştığı için dünyanın öbür ucunda da olsa, kolaylıkla iletişim halinde kalabilir ve onlarla çalışabilirsiniz.
  • Ancak ben ajansına gideceğim bunun için İstanbul SEO Uzmanı arıyorum. Başkentte Office’inde çalışmalarını yakınen takip etmek için Ankara SEO Uzmanı olsun istiyorum veya deniz kenarında oturuyorum kardeşim o yüzden İzmir SEO Uzmanı bakınıyorum diyorsanız o ayrı konu…🤔

İnternetteki mülkünüzün konumunu iyileştirecek ve web site trafiğinizi yükseltebilecek Türkiye’deki en iyi SEO uzmanları;

  • Halil İbrahim Er
  • Eren Ümit Kaplan
  • Burcu Büyükmirza
  • Ayhan Karaman
  • Mert Erkal
  • Ragıp Diler
  • Ahmet Kaya

7. Halil İbrahim Er

Başta İstanbul’da SEO hizmeti veren hem Dijital Pazarlama hem SEO Uzmanı olan Halil İbrahim Er, sitenizin sıralamasını arama motorlarında üst sıraya çıkarabilecek bir yetenektedir.

9 yıllık deneyime sahip SEO Danışmanı Er, web siteniz için biçilmiş bir kaftandır. Ücretsiz SEO eğitimi ve Google Ads gibi dijital pazarlama alanlarındaki eğitimleri ile tanınır.

Web sitesi optimizasyonunda mahirdir. Halil İbrahim Er, sitenizi gönül rahatlığı içinde emanet edebileceğiniz, sitenizin onda gözünüzün Google’ın doruklarında olacağı bir experttir.

6. Eren Ümit Kaplan

SEO uzmanı Eren Ümit Kaplan, sitenizin sıralamada iyi olması için çalışacağınız bambaşka bir danışmandır.

Web siteniz Google sıralamasında (SERP) en sonda mı? Yani deyimi yerindeyse mezarda?

Ünlü şair bir SEOcunun sözü var: ‘Bir şeyin (yerinin) bulunmasını istemiyorsanız Google’ın 2. sayfasına gömün onu‘. (Komik mi? Bence de)

İşte o ölüyü diriltecek ve mezardan çıkaracak kişi, şu anda İstanbul İşletme Enstitüsü ve İstinye Üniversitesinde SEO eğitimi veren Eren Ümit Kaplan’dır. O bu işte usta...

5. Burcu Büyükmirza

Bir diğer SEO Uzmanı ve Google Ads Danışmanı Burcu Büyükmirza‘dır.

İstanbul’da uzun yıllardır SEO & Adwords Danışmanı & Eğitmeni olarak sektörde yer alan Burcu Büyükmirza, son 4-5 yıldır direktörlük yapmakta, toplu ve bireysel olarak SEO eğitimi vermekte ve ajanslarda stajyer yetiştirmektedir.

Pek çok SEO uzmanının yapamayacağı, rekabeti yüksek, yükselmesi oldukça güç siteleri, kendine has yöntemlerle ve kullandığı özel teknik ve taktiklerle 2 – 3 ay gibi kısa bir sürelerde zirveye çıkartmak onun için çocuk oyuncağıdır. Bu açıdan hem site sahiplerinin hem de ajansları yöneten CEO’ların takdir ve teşekkürlerini bol miktarda toplamayı başarmıştır.

Sizin de böyle zor, birinci sıraya çıkmaz dediğiniz siteleriniz varsa başvuracağınız yeri artık biliyorsunuz…

4. Ayhan Karaman

SEO uzmanı Ayhan Karaman aynı zamanda bir SEO girişimcisidir ve adı ile nam salmıştır.

Üstelik Ayhan Karaman bu işe öylesine gönül vermiştir ki Oyunu Kurallarına Göre Oynamaya Hazır Mısın? isminde bir kitap bile yazmıştır ve bu kitabın her güncellemeden sonra yeni baskısını, okurlarına -başka bir maaliyete gerek kalmadan- gönderme sözü vermiştir. (Amazon gibi adam, hizmette sınır tanımıyor. Bkz.: SEO Kitabı)

Web sitenizin veya web sayfanızın daha fazla trafik almasını istiyorsanız güvenilir SEO uzmanına ihtiyacınız var demektir. Eğer bu iş için en iyi uzmanlarından biri ile çalışmak istiyorsanız sizin için tavsiyem (kalitenin) adı SEO’cu Ayhan Karaman‘dır. O bir strateji ve taktik dehasıdır. İşi ver gerisini unut, artık siteniz emin ellerde…

3. Mert Erkal

Mert Erkal, blog- e-ticaret gibi web sitenizin sıralamasını iyileştiren bir SEO kompetanı olup, her hafta düzenli ve güncel SEO haberleri sunmaktadır (Bu işleri nasıl yetiştirdiğini anlamıyorum.).

Olgun, güler yüzlü ve web siteniz için en yüksek performansı sağlayacak bir SEO uzmanı arıyorsanız sizin için en iyisi Mert Erkal‘dır. Uzun yıllar kendini bu işe adamış SEO duayeni Erkal, e-ticaret sitenizi veya Sosyal Medya gibi hesaplarınızı Google’ın zirvesine kolayca çıkarabilir…

2. Ragıp Diler

SEO uzmanı Ragıp Diler; SEO ile uzaktan yakından alakanız yoksa bile bu üstadın ismini mutlaka duymuşsunuzdur.

Ragıp Bey, uzun zamandır Ankara’da SEO uzmanlığı yapmaktadır. Ayrıca kendisi son derece çalışkan bir Arama Motoru Optimizasyonu ve Dijital Pazarlama uzmanıdır.

Bir sitenin yükseltilmesinden ve organik trafiğinin artmasından sorumlu kişi O’dur.. Sitenizde yükselme ve büyüme gibi (olumsuz) sendromlar varsa O çözer. Muhtemelen şu anda yeni çözümler ve yeni fikirler peşinde koşuyordur…

Kendisine ayrıca SEO danışmanlık hizmeti sayfasından ulaşabilirsiniz.

1. Ahmet Kaya

Ahmet Kaya, her ne kadar “Türkiye’nin En İyi WordPress SEO Uzmanı sensin” diyenler olsa da bu alanda en iyi diye bir şeyin olmadığına inanıyor ve arama motorları hakkında ne kadar yönerge, makale okusanız ve bunları bir bir / ilmek ilmek uygulasanız da her bir işlem sonrasında “SEO bilginiz” hakkında pek bir şey bilmediğinize kanaat getiriyorsunuz.

Bunları duymak sizi şaşırtsa da emin olun ki gerçeğin ta kendisi budur. SEO işi bir derya, ucu bucağı olmayan bir ummadır. Karmaşık arama motorlarının algoritmalarını anlamaktan ve çözmeye çalışmaktan geçer.

Uzun yıllar hobi olarak ilgilendiğim bu dalda bir tecrübem varsa o da;

  • Google arama motorunda birincilik vaat edenlerden kesinlikle uzak durmanız,
  • Türkiye’de ve dünyada en iyi SEO uzmanını arıyorsanız bulduğunuzda ona en azından Google Arama Yönergelerini okuyup okumadığını sormanız, ve son olarak;
  • SEO Uzmanı nasıl olunur” sorunuz ve “Google SEO uzmanı olmak” gibi bir arzunuz varsa Aleyda Solis‘in kurduğu learningseo.io sitesini kendinize rehber edinmeniz gerektiğidir.

WordPress SEO Uzmanı olmanıza gerek yok. Kendi başına arama motoru optimizasyonunu yapmak isteyenlere WordPress SEO konulu rehberimi okumalarını tavsiye eder, bu rehberin, size, WordPress sitenizi Google’a göre nasıl optimize edeceğinizi bildirir ve eğer benim zamanım yok veya profesyonel birine ihtiyaç duyuyorum diyorsanız yukarıdaki en iyi SEO Uzmanlarından biriyle iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

Sık Sorulan Sorular

SEO Uzmanı nedir, en iyi danışman kime denir?

SEO Uzmanı veya SEO danışmanı aynı anlamı ifade etmekte ve Google gibi arama motorlarında sitelerin veya sayfaların üst sıralara çıkması için web sitelerinin optimize eden kişilerdir.

En iyi SEO Uzmanı ise emsalleri arasından sıyrılmayı başarmış, işinin ehli, doğru taktikleri uygulayarak SEO ve Dijital Pazarlama hizmeti alanlarında müşterilerine ayda binlerce ziyaretçi çeken, yaptığı çalışmayı tüm Türkiye’ye duyurabilen ve bu çalışmalarla örnek gösterilen kişidir. Hatta görev bilinçleri emsalleri arasında o kadar temeyüz edip yetenekleri o kadar gelişmiştir ki en zorlu görevler arasında yerini alan SEO eğitimini bile vermeye razı gelmişlerdir (bence).

SEO, Arama Motoru Optimizasyonu veya Arama Motoru Optimizeri anlamına gelir. Optimizer ise Türkçeye optimize işlemini yapan kişi yani uzman olarak çevirilir.

SEO Uzmanı günümüzde çok sık duyulan mesleklerden biri oldu ve teknolojinin de gelişmesiyle birlikte sürekli gelişen ve ihtiyaç duyulan bir meslek haline geldi.

SEO Uzmanları yaptıları çalışmalarla sitelerin ziyaretçi sayısını ve kalitesini arttırarak siteleri insanlara ulaşılabilir hale getirir. Bu nedenle son zamanların en önemli ve en gözde mesleklerinden biri haline gelmiştir.

SEO Uzmanları, arama motorları ile ilgili web sitelerinde gerekli iyileştirme çalışmalarını yapar ve bu çalışmalar için raporlar hazırlayarak sitelerin arama motorlarında üst sıralarda çıkmasını sağlar.

Ayrıca; SEO Uzmanları üst sıralara taşınmış sitelerin alt taraflara düşmemesi için de çeşitli çalışmalar yapar. Ayrıca, negatif SEO veya anti SEO saldırılarını engellemek ve bertaraf etmek için de engelleme girişiminde bulunurlar. Bu bağlamda uyguladıkları çeklistler ve ortaya koydukları stratejiler çok önemlidir.seo uzmanı nedir

Google SEO Uzmanları veya Danışmanları ne yapar?

– Mahiyeti altındaki kurumları ve sevkiyatındaki kişileri en iyi şekilde organize etmeli,
– Google algoritmaları hakkında bilgi ve birikimi son derece iyi olmakla birlikte, son gelen Google güncellemelerine adapte olmalı, sürekli teknolojilerdeki yenilikleri takip etmeli ve analitik zekaya sahip olmalı,
– Kategorilerilerin ve etiketlerin nerelerde kullanılması ve kullanılmaması gerektiğini iyi belirlemeli,
– Web sitesi optimizasyon araçlarını çok iyi kullanabilmeli, yeri geldiğinde ekiple veya ekipsiz olarak çalışabilmeli,
– Kapsamlı HTML, CSS kodlama bilgisine sahip olmakla birlikte, işin içinde çıkacak kadar da JavaScript bilmeli, 💪
– Zamanı çok iyi yönetebilmeli ve işleri zamanında bitirebilmeli, bu süreçte her ne kadar zorluklarla karşılaşsa da 📌 Bir SEOcunun mottosu “Yaratandan ötürü zoru severim, imkansız ise zamanımı alır” olmalı,
– SEO Uzmanı yaratıcı fikirlere sahip, halkla ilişkileri kuvvetli, psikolojisi sağlam olmakla birlikte, zor konuların altından kalabilmeli ve çözüm için stratejiler üreterek servivor şartlarında bile sunduğu fikirlerle CEO’ların tüylerini diken diken edebilmelidir. Özetle liyakat sahibi olmalı,
– En önemlisi halet-i ruhiyesinin selahiyeti için algoritmalara kafayı takıp zaten zor olan Türkiye şartlarında psikolojisini daha da bozmamalıdır. 😁

SEO Uzmanı Nasıl Olunur? Neler Gereklidir?

SEO Uzmanı olmak isteyen kişilerin özel bir eğitim almasına gerek yoktur. Zira bunun üniversitelerde eğitim dalı bile yoktur. Bu nedenle; muhtelif yerlerde verilen SEO Uzmanlığı sertifika programlarına katılmak suretiyle, kendilerini geliştirebilir, hatta kişisel blog siteleri oluşturarak çaylaklıklarını orada atabilirler.

Bunun için blog platformlarının olduğu blog açma sitelerini ziyaret edebilir, blog nasıl açılır başlıklı yazımdan feyz alarak kendiniz için mükemmel bir site oluşturabilirsiniz. Bu sayede profesyonel SEO Uzmanlığına bir adım daha yaklaşmış olacaksınız.

Son olarak; arama motoru optimizasyonu danışmanı olmak için sadece sertifika almanın yeterli olmayacağını bilmeli, ilgi alanınıza yönelik konular hakkında sürekli araştırma yaparak kendinizi geliştirmelisiniz.

SEO Uzmanı olmak için gereksinimler nelerdir?

– Oldukça fazla sabır ve zamana ihtiyacınız var.

– SEO Uzmanı olmak istiyorum diyenlerin yapması gereken ilk iş arama motoru algoritmalarını çok iyi bir şekilde öğrenmeleri gerekir.

– Ayrıca teknolojisinin son sürat ilerlediği bu sektörde yenilikleri takip etmek ve bu konuda çalışmalar yapmak son derece önemlidir.

– SEO Uzmanı olmak isteyenler için en önemli konulardan biri de bu uzmanlığa yönelik ilerleyen adımlarda araçların ve programların mükemmel öğrenilmesi gerektiğidir. Site sağlığı ve rakip analizi, sayfa hızı ve teknik sorunlar gibi konuların takibi için farklı SEO araçları bulunmaktadır.

– SEO çalışmalarında uzman olmak isteyen kişilerin raporlama ve teknik analiz araçlarına hâkim olmaları oldukça önemlidir.

SEO Uzmanı Ne Kadar Maaş alır?

– SEO Elemanı: 3000 TL – 3500 TL
– SEO Uzmanı: 5500 TL – 6000 TL
– Kıdemli SEO Uzmanı: 10000 TL – 10.500TL
– SEO Stratejisti: 8000TL – 21.000TL

Bir SEO Uzmanı için iş ilanı var mı?

İnternetin hızla gelişmesi, pandemi nedeniyle e-ticaretin artması ve teknolojinin ilerlemesiyle birlikte birçok iş online üzerinden gerçekleşmeye başladı.

Firmaların arama motorlarında üst sıralarda yer alabilmeleri için SEO Uzmanlarına ihtiyaç her geçen gün daha fazla artmaktadır. Bu çerçevede iş fırsatları ve iş ilanları git gide artarak devam ediyor.

En iyi SEO eğitimi veren kurum hangisi?

En iyi SEO eğitimini Ayhan Karaman’ın Eğitim Kurumundan veya Udemy Video Eğitim Platformundan alabilirsiniz.

Neden bir SEO uzmanı ile çalışmalısınız?

SEO uzmanı, web sitesinin arama motorlarında görünürlüğünü artırabilir, böylece bir seo uzmanı ile çalıştığınızda daha fazla müşteri (trafik) ve daha fazla satış elde edebilirsiniz.

✅ Kimler SEOcu olabilir?

İlgi duyan herkes SEOcu olabilir.

✅ Google Türkiye En İyi SEO Uzmanı kim?

Özetleyecek olursam; Türkiye en iyi Google SEO uzmanları: Mert Erkal, Ayhan Karaman, Ahmet Kaya, Ragıp Diler, Burcu Büyükmirza, Eren Ümit Kaplan ve Halil İbrahim Er’dir.



[ad_2]
Kaynak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

betrupi betrupi giri deneme bonusu deneme bonusu deneme bonusu veren siteler angelbets.com deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler şişli escort Ankara escort bursa escort bursa escort tuzla escort avcılar escort ataşehir escort pendik escort anadolu yakası escort ümraniye escort escort bursa escort ankara bursa escort izmit escort bursa escort ankara escort şişli escort istanbul escort bakırköy escort mecidiyeky escort işli escort toopla.com oclamor.com meyvidal.com istanbulviva.com ilogak.com hamkarfa.com blackmoth.org lithree.com vidsgal.com nattsumi.com şişli escort

Kapalı