Genel

2023 Yılında En Fazla İndirilen WordPress Temaları

[ad_1]

Binlerce seçenek arasından yeni bir WordPress teması aramak çok zaman alıcı ve bunaltıcı olabilir, ancak tek tek bu temalara bakmanız gerekmiyor. 

Neden mi?

Çünkü işinizi kolaylaştırmak için ve 2023’teki en fazla indirilen WordPress temalarını sizin için listeledik.

1. Total

Total Drag & Drop WordPress Teması, her tür web sitesi için tasarlanmış esnek ve çok amaçlı bir temadır. Kusursuz bir kullanıcı deneyimi için sıfırdan oluşturulan temanın her öğesi, herhangi bir cihazda harika görünecek şekilde zahmetsizce ayarlanır. Ayrıca, aralarından seçim yapabileceğiniz 40’tan fazla demo ile web sitenizi hızlı bir şekilde çalışır duruma getirmenize olanak tanır.

Tema, portföyler, personel, referanslar ve daha fazlası için yerleşik seçenekler içerir. Ayrıca, sitenizin genel stilini ve düzenini canlı WordPress Özelleştirici’den özelleştirmek için yüzlerce seçenek vardır. Yüzlerce Google yazı tipi, özel site genişlikleri, tema vurgu rengi, yazı tipi stili vb. arasından seçim yapmanıza olanak tanır. Tema ayrıca mevcut en iyi premium kaydırıcı eklentilerinden ikisi olan Slider Revolution ve Layer Slider ile birlikte gelir.

Total, WPBakery Görsel Sayfa Oluşturucu için tam destekle oluşturulduğundan, istediğiniz herhangi bir yazı veya sayfa düzenini tasarlayabilirsiniz. Simgeler, butonlar, portföy ızgaraları, çizelgeler, sosyal bağlantılar, iletişim formları, son gönderiler, animasyonlu kaydırıcılar, resim galerileri ve çok daha fazlasını içeren 100’den fazla sayfa oluşturucu öğesi arasından seçim yapabilirsiniz. Hatta özel bir üstbilgi ve altbilgi bile oluşturabilirsiniz. Ayrıca, WooCommerce e-ticaret, bbPress forumları, WPML çevirisi, Events Calendar Pro, Flow Flow sosyal akışları ve diğer birçok popüler eklenti gibi zengin özelliklere sahip eklentilerle tamamen uyumludur.

Temanızı gerçekten özelleştirmek mi istiyorsanız, Total, son derece geliştirici dostudur ve özel müşteri siteleri oluşturmayı daha da kolaylaştırmak için tonlarca yararlı filtre ve özel snippet sunar.

2. Divi

Divi, ElegantTheme’nin amiral gemisi ve çok amaçlı temasıdır. Divi ile web siteleri geliştirmeyi kolaylaştırmak için popüler eklentilere yönelik desteğin yanı sıra birçok yerleşik özellik bulunduğundan, bu zarif tema birçok sektöre uyarlanabilir.

Divi Page Builder ile oluşturacağınız butonlar, galeriler, e-posta abone formları, sosyal bağlantılar, referanslar, videolar vb. gibi sayfa öğelerini kullanarak istediğiniz herhangi bir sayfa düzenini tasarlayabilirsiniz (seçilecek 46 öğe vardır). Daha da hızlı bir başlangıç için 20’den fazla önceden hazırlanmış sayfa düzeni arasından seçim yapabilirsiniz. Örnek içeriği düzenlemek için  tıklamanız yeterlidir, tüm bunları gerçek zamanlı olarak yapabilirsiniz.

Ayrıca bir lisans satın aldığınızda, ElegantThemes’in geri kalan premium WordPress temalarına ve eklentilerine de erişebileceksiniz.

3. Astra

Astra, dünyadaki en popüler WordPress temalarından biridir. Bunun, süper hızlı sayfa yükleme hızları, kullanım kolaylığı, profesyonelce tasarlanmış başlangıç şablonları yelpazesi ve WooCommerce, LearnDash, WPForms vb. önde gelen WordPress eklentileriyle uyumluluk dahil olmak üzere birçok nedeni vardır.

Varsayılan şablon sayfalarının her biri 50Kb’den az olabilir, tema normal JavaScript kullanır ve Pingdom’da %100 puan sağlar. Bu şablonlar, gördüğünüz her şeyi, resimleri, afişleri, gezinmeyi ve içeriği içerir. Tek yapmanız gereken kendi benzersiz hikayenizi eklemektir. 

Astra, Elementor, Brizy ve Beaver Builder gibi önde gelen sayfa oluşturucularla tamamen uyumludur. Ayrıca WordPress Gutenberg ile iyi çalışır ve herhangi bir beceri düzeyindeki herkesin kod bilmek zorunda kalmadan harika web siteleri tasarlayıp oluşturmasını sağlar.

Astra, bir dizi ücretsiz başlangıç şablonu içeren inanılmaz derecede zengin bir ücretsiz sürüme sahiptir. Tamamen işlevsel bir web sitesi oluşturmak için her şey vardır. Tüm kullanıcılar, premium desteğe ve ekip tarafından oluşturulan tüm SSS’lere ve belgelere erişebilir.

4. Villagio

MotoPress’in Villagio teması, işletmeniz için bulabileceğiniz açık ara en iyi otel ve konaklama WordPress temalarından biridir. Mülklerinizi kiralamak, konumları haritalamak, değişken fiyatlandırma ve daha fazlası için güçlü özelliklerle güçlendirilmiştir.

Bir otel veya konaklama web sitesi oluştururken, bir WordPress temasında aramanız gereken birkaç temel özelliğe sahiptir. Bu özellikler; kullanımı kolay bir rezervasyon sistemi, otel rezervasyonu eklentisi, gerçek zamanlı oda veya mülk müsaitlik durumu araması, ödeme işleme, doluluğa dayalı değişken fiyatlandırma, isteğe bağlı hizmet eklentileri veya oda paketleridir.

Villagio teması ayrıca düzen seçenekleri, çarpıcı bir başlık kaydırıcısı, bir yönetici takvim yöneticisi, şık bir blog ve WooCommerce için tam destek içerir (böylece tatil ekstralarını veya markalı ürünleri doğrudan web sitenizden kolayca satabilirsiniz). Tema aynı zamanda ömür boyu güncellemeler ve MotoPress’in WordPress uzmanlarından oluşan ekibinin tam bir yıllık desteğiyle birlikte gelir ve bu da onu büyüyen işletmeniz için harika bir yatırım haline getirir.

5. Bridge

En iyi bilinen temalardan biri olan Bridge, web siteniz için kesinlikle harika bir seçimdir. Başlamak için 350’den fazla demosu bulunan tema sayesinde nişinizde aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda örnek site bulabilirsiniz. 

Dahil olan birçok demodan biriyle başlamak oldukça kolaydır, ancak temayı kullanarak sıfırdan kendi özel sitenizi de oluşturabilirsiniz. WP Bakery Sayfa Oluşturucu’yu kullanarak başlığınızı özelleştirebilir, bir mega menü oluşturabilir ve düzen tasarımınızı sayfa bazında özelleştirebilirsiniz. Bridge’de şık portföyler, etkileşimli grafikler ve çubuklar, tam ekran bölümleri, dikey sayfa bölme, çoklu kenar çubukları ve daha fazlası gibi seçim yapabileceğiniz tonlarca öğe vardır. Ayrıca seçenekler panelindeki CSS alanını kullanarak her zaman kendi özel stillerinizi de eklemeniz mümkündür.

Diğer önemli tema özellikleri RTL desteği, çeviri, WPML uyumu, 3 simge paketi, 600’den fazla Google yazı tipi, sınırsız renk seçeneği, retina ekran, pürüzsüz kaydırma ve tabii ki profesyonel destektir.

6. Themify

Ultra, Themify’ın şimdiye kadarki en güçlü temasıdır. Web’deki en iyi WordPress temalarından biridir. Tema tasarım ve düzeninizi değiştirmek için birçok seçenekle, WordPress web sitenize güzel ve yeni bir görünüm kazandırmanın hızlı bir yoludur.

Ultra, dış görünümler ve demolar sayesinde web sitenizi oluşturmayı kolaylaştırır. Web sitenizi anında şekillendirmek için önceden hazırlanmış düzenler ve dış görünümlerle başlamak için demoları kullanmanıza izin verir. Geri sayımlar, ilerleme çubukları, WooCommerce modülleri, daktilo ile animasyonlu metin, fiyatlandırma tabloları ve daha fazlası için eklentileri kullanarak tamamen özelleştirilebilen düzenler oluşturabilirsiniz.

Ultra ayrıca mega menüler, arşiv sayfası düzenleri, animasyonlu değişen arka plan renkleri, özel görüntü filtreleri, hoş bir portföy, özel Google yazı tipleri ve WooCommerce ve WPML uyumluluğu için destek sunar.

7. Zelle Pro

Zerif Lite, WordPress.org’da en çok indirilen ücretsiz temalardan biridir, bu nedenle muadili Zelle Pro da en iyi WordPress temaları arasındadır. Bu modüler tek sayfa teması, kendi kişisel web sitenizi oluşturmak için mükemmel olan güçlü premium özelliklerle doludur.

Zelle Pro, tema boyunca gerçek zamanlı olarak renkleri ve tasarım özelliklerini değiştirmek için kolay seçenekler içeren canlı bir özelleştiriciye sahiptir. Ayrıca, Site Origin ve Elementor gibi en popüler sayfa oluşturucularla uyumludur, böylece en rahat ettiğiniz sayfa oluşturucuyu seçebilirsiniz. Tema ayrıca gelişmiş gezinme için mega menü desteği ve kenar çubuklarında, altbilgilerde ve diğer pencere öğesi alanlarında kullanılacak tonlarca özel parçacık içerir.

Daha fazla tema özelliği, tema kurulumunu hızlandırmak için demo içeriği, web sitenizi kendi dilinizde oluşturabilmeniz için çeviri ve RTL desteği, temiz ve SEO’ya hazır kod ve tek tıklamayla güncellemeleri içerir. Zelle Pro’da ayrıca birçok kolay anlaşılır video eğitimi vardır, böylece temanın tüm ayrıntılarını anında öğrenebilirsiniz.

8. Directory

Dizin ve listeleme tarzı web siteleri için en iyi WordPress temaları söz konusu olduğunda, Directory en popüler tema seçeneklerinden biridir. Bu mega tema bir çerçeve olarak çalışır. Bu, Directory temasını ve harika özelliklerini tek başına kullanabileceğiniz veya özelleştirmeler eklemek için bir alt tema kurabileceğiniz anlamına gelir. Şu anda Templatic’in 19’dan fazla benzersiz dizin alt teması vardır.

Directory temasıyla kendi yerel işletme dizininizi oluşturabilir, oteller ekleyebilir, satılık arabaları sergileyebilir, restoranları inceleyebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. 

Tema ayrıca bir ön uç düzenleyici, renkler ve stiller için dış görünüm oluşturucu aracılığıyla kullanımı kolay özelleştirme seçenekleri içerir. Directory teması, web sitenizin işlevselliğini genişletmek için kullanabileceğiniz popüler eklentilerle de tamamen uyumludur.

9. Shopkeeper

Mağaza işletmeniz için bir web sitesi oluşturmanın hızlı ve kolay bir yolunu arıyorsanız Shopkeeper e-Ticaret WordPress Temasına göz atabilirsiniz. Bu zarif ve profesyonel tema, kolay sayfa şablonları ve stil ayarları içerir, böylece WordPress destekli mağaza kurulumunuzu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Shopkeeper’ı bu kadar harika yapan şey, kullanım kolaylığıdır. Özelleştirici ayarları ile başlığınızı (renkler, arka planlar, başlık metni vb.), WooCommerce mağazanızı (ürün düzenleri, ürün galerilerinde YouTube video desteği, galeri yakınlaştırma) ve blogunuzu kolayca özelleştirebilirsiniz. 

Ürünlerinizi sepete ekle butonları olmadan görüntülemek için ShopKeeper’ın benzersiz katalog modunu etkinleştirmeniz de yeterlidir. Ancak hepsi bu kadar değildir. Shopkeeper aynı zamanda en popüler eklentilerle uyumludur, bu nedenle kısa kodlar, çevirici, iletişim formları veya herhangi başka bir şeyi eklemek oldukça kolaydır.

10. FreelanceEngine

FreelanceEngine, pazar yeri ve iş panosu tarzı bir temadır. İş panonuz için özel olarak oluşturulmuş bir temaya sahip olmamakla birlikte, bu amaç için kullanabileceğiniz en iyi WordPress temalarından biridir. Bu tema, başkalarının kendi işlerini büyütmelerine yardımcı olan bir iş kurmanız için benzersiz bir şekilde tasarlanmıştır. Özel bir iş panosu tasarlamanıza, premium listeler oluşturmanıza, serbest çalışanları ajanslarla bağlamanıza ve daha fazlasına olanak tanır.

FreelanceEngine, iş panonuzu çalıştırmayı kolaylaştırmak için diğer temaların çoğunda bulamayacağınız özel araçlar içerir. Serbest çalışanların ve şirketlerin mevcut işleri yayınlamak ve bunlara başvurmak için profiller (ad, biyografi, portföy vb.) oluşturmasına izin verir. Ayrıca, işverenlerin çeşitli fiyat teklifleri alması için proje fiyatlandırmasını ve teklif vermeyi etkinleştirebilirsiniz. Ardından, premium veya öne çıkan listeler, sayfa reklamları için ücret almak ve hatta tamamlanan işlerden komisyon almak için yerleşik gelir araçlarını kullanabilirsiniz.

FreelanceEngine, niş özelliklere ek olarak, herhangi bir web yöneticisini mutlu edecek pek çok özellik de içerir. Tema duyarlı ve mobil uyumludur, eksiksiz site optimizasyonları için Yoast SEO ile uyumludur, yararlı raporlar (gelirler, projeler, vb.) içerir, widget’a hazır kenar çubukları içerir ve tonlarca diğer ücretsiz ve premium eklentiyle uyumluluk sunar.

11. Presence

Presence, web siteniz için harika çalışacak şekilde tasarlanmış, tam özellikli ve çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Siteniz ister bir blog ister bir çevrimiçi mağaza olsun farketmez, tema, kendi web sitenizi oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeyi içerir.

Stil söz konusu olduğunda, mükemmel web sitesini oluşturmak için tonlarca seçenek vardır. Canlı tema Özelleştirici’de özelleştirilebilir renk seçenekleri, sürükle ve bırak sayfa oluşturucu, kaydırıcı stilleri, Google yazı tipleri, başlık tasarımı, site kimliği/markalama, Jetpack portföyleri ve daha fazla ayar vardır.

Tema, örnek veriler ve farklı nişler için özel özellikler içeren önceden tasarlanmış 10 demo (mağaza, dergi, blog, müzik, emlak, ajans vb.) içerir. Emlak web siteniz için listeleri, temsilci sayfalarını ve IDX desteğini kullanmanıza izin verir. Presence, WooCommerce ile uyumlu olduğundan, ürün ve hizmet satmak için kendi web sitenizi bile oluşturabilirsiniz.

[ad_2]
Kaynak

yenibosna escort
avcılar escort bayan
esenyurt escort bayan

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

betrupi betrupi giri deneme bonusu deneme bonusu deneme bonusu veren siteler angelbets.com deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler şişli escort Ankara escort bursa escort bursa escort tuzla escort avcılar escort ataşehir escort pendik escort anadolu yakası escort ümraniye escort escort bursa escort ankara bursa escort izmit escort bursa escort ankara escort şişli escort istanbul escort bakırköy escort mecidiyeky escort işli escort toopla.com oclamor.com meyvidal.com istanbulviva.com ilogak.com hamkarfa.com blackmoth.org lithree.com vidsgal.com nattsumi.com şişli escort

Kapalı